Geeft SPSS Handboek begeleiding via telefoon, online (skype) of e-mail?

Wij geven doorgaans geen begeleiding via de telefoon of e-mail, als je met ons geen face-to-face contact hebt gehad. Als je bij ons begeleiding op kantoor krijgt, kunnen we specifieke inhoudelijke vragen beantwoorden over de telefoon of via de mail. Als dit een telefoongesprek van enkele (maximaal 5) minuten is, wordt dit niet in rekening gebracht. Ook e-mails die binnen enkele (maximaal 5) minuten kunnen worden beantwoord, worden niet in rekening gebracht. Inhoudelijke gesprekken of e-mails worden daarna per kwartier doorberekend.

Online begeleiding via skype is mogelijk. Skype, join.me of teamviewer bieden de mogelijk om je scherm te delen. Dit maakt online begeleiding een geschikte manier van begeleiden als de afstand groot is of als je simpelweg geen zin hebt om van je studieplek weg te gaan.

Hebben jullie verstand van mijn studierichting?

Jazeker, we hebben ervaring met het begeleiden van studenten van vrijwel alle studierichtingen.

Hoe geef ik te kennen dat ik een afspraak niet na kan komen, en wordt deze in rekening gebracht?

Wanneer je een consult 48 uur voor aanvang van de afspraak annuleert (met uitzondering van het weekend), wordt deze niet in rekening gebracht. Je kunt dit telefonisch of per mail doorgeven.

Hoe maken jullie een juiste inschatting van het benodigde aantal uren?

Onze inschatting van het benodigde aantal uren baseren we op de gemiddelde student. We kunnen altijd van deze standaard inschatting afwijken, aangezien er factoren kunnen meespelen waar wij geen invloed op hebben (zoals de wensen van je scriptiebegeleider, jouw analytisch vermogen of privéomstandigheden). Het benodigde aantal uren is afhankelijk van de student en de moeilijkheidsgraad van de opdracht en analyse. Een richtlijn: het bijbrengen van basiskennis van SPSS duurt gemiddeld 4 tot 5 consulten.

Ik heb mijn pakket niet opgemaakt. Krijg ik ongebruikte uren terugbetaald?

Er wordt vooraf in de kennismaking besproken welke begeleiding jij nodig hebt en welke uren hier aan gebonden zijn. Doordat deze afspraak duidelijk en weloverwogen van tevoren wordt gemaakt is het niet mogelijk om ongebruikte uren terug te krijgen.

Kan ik in termijnen betalen?

Bij uitzondering en in overleg kan een betalingsregeling getroffen worden. Deze dient schriftelijk te worden vastgelegd.

Kunnen jullie mij garanderen dat ik met een voldoende slaag voor mijn scriptie?

We gaan er uiteraard alles aan doen om jou te helpen bij je scriptie of onderzoek. Wij begeleiden je intensief en ontwikkelen jouw kennis, zodat jij in staat bent om te slagen voor je tentamen of om een goede scriptie in te leveren. We kunnen helaas niet garanderen dat je slaagt of dat je scriptie voldoende wordt beoordeeld. Hier hebben immers ook andere factoren, die wij niet kunnen controleren, invloed op (zoals veranderende criteria vanuit je opleiding). Een bepaalde zekerheid kunnen we je wel geven: het slagingspercentage van alle studenten die bij ons het begeleidingstraject volgen in 90%!

Wanneer moet ik betalen?

Je ontvangt de vrijdag nadat het (eerste) consult heeft plaatsgevonden een factuur per mail. Binnen 7 dagen na factuurdatum dien je het bedrag over te maken op rekeningnummer 14.55.91.921 t.n.v. Afstudeerbegeleider.nl en o.v.v. het factuurnummer.

Wat gebeurt er in het geval van ziekte en/of uitval van begeleiders?

Wanneer een begeleider uitvalt, zorgen wij, in overleg met de student en in alle redelijkheid, voor een gelijkwaardige vervanging.

Wat is de werkwijze van SPSS Handboek?

SPSS Handboek is onderdeel van Afstudeerbegeleider. Ons uitgangspunt is de ontwikkeling van mensen. We streven er dan ook naar dat je uiteindelijk de stof zelf gaat begrijpen en kan toepassen. In geen enkel geval maken wij jouw opdrachten, schrijven we je scriptie of voeren we een analyse voor je uit. Wij gaan samen met jou aan de slag en leggen je de stof helder en begrijpelijk uit, zodat je uiteindelijk inziet wat je moet doen en hoe je het moet doen. Hoe lang dat duurt is afhankelijk van de student en de moeilijkheidsgraad van de opdracht. Een richtlijn: het bijbrengen van de nodige kennis van SPSS voor zelfstandig onderzoek duurt gemiddeld 2 tot 4 consulten.

Wat is het privacybeleid/vertrouwelijkheidsbeleid?

Scripties en andere (privé-)zaken die je met ons bespreekt, worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Wat zijn consulten?

Wij werken met consulten. 1 consult duurt 50 minuten, oftewel één academisch uur. Onze ervaring leert dat 50 minuten voor de meeste studenten voldoende is om weer verder te kunnen. Daarnaast wil SPSS Handboek de prijzen zo laag mogelijk houden. Kijk hier voor onze prijzen.

Zijn de kosten fiscaal aftrekbaar?

Ja, de kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Zijn de kosten inclusief BTW?

Omdat SPSS Handboek een onderwijs ondersteunend bureau is, betaal je bij ons geen BTW.

Zit je vraag er niet tussen? Als het praktische vraag is over onze services stuur dan een email naar info@afstudeerbegeleider.nl. Wil je graag hulp bij SPSS, Scriptie of Statistiek vul dan ons contactformulier in!

Team